Intrebari

Intrebari frecvente

— Pachetele se pot personaliza ?
Bineînțeles! Dacă este nevoie, pachetele pot fi modificate în funcție de particularitățile fiecărui eveniment.
— Fotografia de nunta
Fotografia de nunta cuprinde prezenta fotografului (plus asistent, in functie de contract pe toata perioada evenimentului (nunta, botez, cumatrie, etc). Materiaul final prezinta cel putin 900 de fotografii editate in totalitate, numarul de fotografii poate varia in functie de complexitatea evenimentului, de timpul acordat fogografierii si pachetul foto ales. Aici tinem foarte mult la calitatea fotografiilor si mai putin la cantitate, in viziunea noastra fiecare fotografie trebuie pusa in rama. Predarea materialului foto se face pe Stick USB sau la cerere online, cu ajutorul unei pagini special create pentru fiecare client in parte. De aici clientul poate descarca fotografiile la calitate maxima.
— Videografia de nunta
Videografia de nunta cuprinde prezenta videografului pe toata perioada evenimentului. Filmul nunti reprezinta un montaj cinematic de cel putin 5 h (sau mai mult in functie de contract si de complexitatea evenimentului, timpul acordat videografului, etc) plus clipul nuntii (un clip de aproximativ 3 minute, reprezentativ pentru evenimentul Dumneavoastra). Oferim filmare la calitate FullHD sau 4K, predarea materialului se face Stick USB. 
— Cât durează până când vom primi fotografiile ?
O selecție mai mica de fotografii va fi trimis în prima saptamana de după nuntă. Durata de predare variază în funcție de perioada sezonului. Intre 2-6 saptămâni.
—Filmarile video si fotografiile sunt editate ?
Da! Absolut toate fotografiile și video-urile pe care le livrăm clienților sunt editate. Prin asta se înțelege reglaj de luminozitate / contrast / coloristică etc. + montaj audio-video în cazul filmărilor.Durata de predare variază în funcție de perioada sezonului. Intre 2-6 saptămâni.
— Cate fotografii vor fi in album?
Numarul fotografiilor incluse in album difera in functie modelul de albume, insa in general pentru un album recomand sa selectati 70 de fotografii.
— Cine alege fotografiile pentru album ?
Va ofer dumneavoastra posibilitatea sa alegeti fotografiile care vor fi folosite pentru creearea albumului. Totusi, va recomandam sa ne lasati si pe noi sa alegem fotografii din moment ce noi avem experienta si stim ce momente trebuie sa alegem si care sunt cele mai importante instantanee pentru a putea creea o imagine completa a evenimentului.
— Care este termenul de predare a materialelor foto video ?
Fiecare eveniment in parte este tratat cu atentie sporita si grija pentru detaliu. Volumul mare de munca implica si o durata mai lunga de prelucrare astfel termenul de predare este de maxim 90 de zile calendaristice de la data evenimentului. Unele perioade ale sezonului ne permit sa scurtam acest termen (inceputul sezonului de obicei). Daca evem materialul gata inainte de termenul de livrare acesta va fi livrat, dorim sa va bucurati cat mai repede de amintirile Dumneavoastra.
— Sunteti prezenti pe toata perioada evenimentului ?
Da, suntem prezenti incepand de la pregatirile de nunta pana la finalul evenimentului (aruncarea buchetului). Programul de desfasurare il stabilim impreuna astfel incat sa putem surprinde toate momentele importante ale zilei.Totusi ne rezervam dreptul de a stabili de comun accord orele de receptie si final de eveniment, daca este necesar.
— Ce valoare are si cum se plateste avansul ?
Avansul reprezintă 20% din pretul total al pachetului ales. Factura de avans poate fi achitata cash sau prin transfer bancar, iar contravaloarea avansului se scade din factura finala. Din momentul achitarii avansului data este rezervata.
— Se semneaza un contract ?
Da! Contractul este foarte important atât pentru voi cât și pentru noi. Acesta stipulează toți termenii colaborării noastre și împreună cu factura fiscală de avans reprezintă garanția pe care o aveți cu privire la amintirile nunții voastre.
Total: